Konečně se nám podařilo dát dohromady témata letošních víkendových akcí pro děti. Tady jsou 🙂 Vybírejte rychle, místa jsou téměř plná. Více informací na 605 173 410 nebo na mailu spolek.galimatyas@seznam.cz
V úterý dne 7.6. 2022 se v prostorách Hrádku Divadla Šumperk uskuteční závěrečná přehlídka všech našich dětských i dospěláckých souborů. Po letech se nám konečně podařilo sejít se jednou na jednom místě a společně oslavit úspěšnou sezónu 2021/2022. Jste srdečně zváni!

Úspěšný Poděs 2022

V sobotu dne 9.4. jsme se se třemi soubory (Tvaroh(r)y, (Do)hry a Divadovádidlo) zúčastnili krajské postupové přehlídky dětského divadla. Dopadli jsme naprosto nadočekávání. Soubor (Do)hry dosáhl nominace do širšího výběru na celostátní přehlídku Dětská scéna a soubor Divadovádidlo byl rovněž oceněn porotou jako inspirativní...
Letos dětem nabízíme dvě víkendová setkání (červenec a srpen). Budeme kouzlit a tentokrát i společně nocovat. Přesný program a další informace již brzy. Přihlašujte děti na spolek.galimatyas@seznam.cz

Premiéra za dveřmi 🙂

Srdečně vás zveme na premiéru naší nové inscenace Do smrti smrťoucí a dál, která vznikla na motivy knihy Ivy Procházkové Myši patří do nebe. Oba termíny se uskuteční venku. Všichni jste srdečně zváni.